Zwemvijvers

Geniet van je eigen zwemvijver in je tuin

Lijkt het je wel wat om van je eigen zwemvijver in je tuin te genieten? Ga dan te rade bij Thomas Van Acker. Een klassieke zwemvijver betekent pure waterbeleving, zelfs buiten het zwemseizoen. Wanneer het weer het niet toelaat om te zwemmen, kan je namelijk nog steeds van het uitzicht en de rust in je tuin genieten. Standaard is een zwemvijver uit een zwem- en plantengedeelte opgebouwd – ideaal voor liefhebbers van een natuurlijke look

In tegenstelling tot een klassiek zwembad vraagt een zwemvijver amper onderhoud. Het water wordt op natuurlijke wijze gefilterd door de aanwezige beplanting, waardoor je chloorvrij kan zwemmen. Enkele waterplanten, de watercirculatie en natuurlijke filtersystemen zoals lavastenen fungeren als biofilter en zorgen voor helder water. Wil je toch de wanden en bodem extra schoonmaken? Dan kan dat met een zwemvijverrobot, net als bij een combipool.

Je tuin laten (her)aanleggen?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Je zwemvijver in een vorm & formaat naar keuze

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende vormen en formaten die we naadloos in je tuin kunnen integreren. Van een losse tot heel strakke vorm, onze zwemvijvers komen in elke tuin tot hun recht. In onze brochure vind je meer informatie. Mocht je nog bijkomende vragen hebben, hoef je ons slechts iets te laten weten.

Voordelen

Nadelen